Labyrinthoss® Reis, stilstaan bij jezelf

ingevoerd op 13-03-2019

Een nieuwe opdrachtgever belt voor een spoedopdracht. Maar help, ik heb al zoveel deadlines staan. Vanmiddag moet ik met mijn kind naar de KNO Arts. Vanavond heb ik kaartjes voor de schouwburg, quality time met mijn partner. Oh, ja, ook nog taxiën van de voetbalclub naar het zwembad en weer terug…

Ik voel me opgejaagd en doe een greep in de koektrommel….

 

We hebben het zo druk. Vooral vrouwen schijnen het drukker te hebben dan ooit. Hoe komt dat toch? Wat doet stress met je? En hoe kun je het makkelijker maken voor jezelf?

 

Stilstaan bij jezelf

Tijdens de Labyrinthoss Reis, stilstaan bij jezelf  ben je er even helemaal uit en kun je op zoek gaan naar antwoorden op deze vragen. Je volgt je eigen proces waarbij je kunt kijken hoe het komt dat je zo over je grenzen heen gaat en wat het voor je betekent. Dit doen we door te delen, door uitleg over hoe je zo uit balans kunt raken en door opdrachten te maken.

 

Levenspad

Het is een proces die je een stuk als groep oppakt, maar waar je vooral met jezelf aan de slag gaat. Je gaat onderzoeken waar je vandaan komt, waar je nu staat op je levenspad, op wat voor manier je het verder wil gaan bewandelen en hoe je dat kunt gaan aanpakken.

 

Kreta

De reis gaat naar het mooie eiland Kreta met zijn hartverwarmende bewoners en een prachtige natuur. Je hebt zon, zee, strand en bergen.

Samen met Sandra begeleid ik  de Labyrinthoss® Reis en hebben we een mooi programma opgezet, al zeg ik het zelf! ?? Een programma die balans vindt tussen verdieping in jezelf en ontspanning, waarbij  Sandra de excursies organiseert en ik het ochtendprogramma begeleid.
Je zou het een retraite kunnen noemen, waarbij je gaat ontdekken hoe je die stress in Nederland om kunt buigen naar ‘siga siga’ levensstijl van de Kretenzers.

We hopen je te mogen verwelkomen op Kreta, om zo even stil te staan tijdens het lopen van jouw levenspad.

RIAP1110 RIAP1110